Вночі росіяни випустили по Дніпропетровщині майже 90 снарядів (фото)

Під обстрілами перебували Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська громади.

По Дніпропетровщині ворог вночі випустив майже 90 снарядів, попередньо, люди не постраждали.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ніч під залповим вогнем реактивних снарядів та важкою артилерією… Росіяни завдали нових ударів по Нікопольщині. Під вогонь з майже 90 снарядів потрапили 3 громади - Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська. Попередньо, людей не зачепило", - написав Резніченко.

За його інформацією, у Нікополі пошкоджено 15 приватних будинків, господарські споруди, автівки.

У Марганці пошкоджено 10 приватних осель, дитячо-юнацька спортивна школа, сквер, газогін та лінії електропередач. Один будинок загорівся, наразі вогнеборці впоралися з полум’ям.

У Червоногригорівській громаді деталі обстрілів уточнюються.

Ситуація на Дніпропетровщині

РФ з початку повномасштабної агресії, яка стартувала рано вранці 24 лютого, вже не раз обстрілювала військові та цивільні об'єкти на Дніпропетровщині, були жертви, руйнування й постраждалі.

Останнім часом під обстрілами ворожої артилерії часто опиняється Нікопольський район.

У середині вересня росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу сімома крилатими ракетами Х-22 з літаків стратегічної авіації. Ворог поцілив по об'єктах критичної та транспортної інфраструктури міста, зокрема по одному з об'єктів гідротехнічної інфраструктури. Внаслідок удару почалося підняття рівня води в р. Інгулець, через що вночі відбувалась евакуація людей у двох районах міста. Згодом водопостачання Кривого Рогу після атаки росіян стабілізували.

Ввечері 26 вересня російські окупанти вдарили ракетою по аеропорту у Кривому Розі.

Вас також можуть зацікавити новини: