Українські артилеристи показали вибухові кадри роботи по "Тюльпану" росіян (відео)

Окупанти намагалися заховати свою техніку, але безуспішно.

Українські захисники продовжують знищувати російський металобрухт. Артилеристи яскраво минуснули самохідний міномет окупантів калібру 240 мм 2С4 "Тюльпан".

"Військовослужбовці 406-ї окремої артилерійської бригади точним пострілом знищили 240-мм міномет 2С4 "Тюльпан" російського окупаційного війська-машина намагалася втекти від "очей" наших захисників, але влучні артилеристи високоточним пострілом знищили ворожу техніку", - йдеться у повідомленні Військово-Морських сил ЗСУ в Telegram-каналі.

На оприлюднених кадрах чітко видно, як російська техніка намагається загубитися серед дерев у лісосмузі, але спроба провальна. Українські артилеристи за допомогою дрона "ловлять" ціль та влучно б'ють по ворожому "Тюльпану". В результаті влучного удару самохідний міномет загарбників охоплює вогонь.

Втрати Росії в Україні станом на 15 травня - останні новини

Загальні бойові втрати російських окупантів з 24 лютого 2022 року серед особового складу орієнтовно склали близько 199 460 осіб. При цьому бійці Сил оборони перетворили на металолом тисячі одиниць російської техніки, в тому числі 3137 артилерійських систем.

У свою чергу в оперативному командуванні "Південь" повідомили, що українська авіація завдала три удари по ворожих позиціях ППО і скупченню живої сили в Скадовському районі.

Вас також можуть зацікавити новини: