"Відправили на концерт Кобзона": українські бійці з 54-ї бригади показали потужне відео

Захисники знищили важку наступальну техніку окупантів у Донецькій області.

Українські військовослужбовці 54-ї окремої механізованої бригади показали, як вони знищують загарбників у Донецькій області.

Ролик опубліковано на сторінці бригади у Facebook.

Зазначається, що окупанти не залишають спроби захопити нові населені пункти.

"І ось вранці весняного дня вони спробували за допомогою танків, машини розмінування і новеньких БТР атакувати передові позиції захисників України у Красногорівці поблизу Мар'їнки. Але їх наміри за допомогою аеророзвідки вчасно були виявлені, і в бій вступила розвідувальна група К2 і ще один потужний підрозділ 54 ОМБр!"- зазначається у підписі до відео.

Українські бійці завдали точного удару по ворожих військах і знищили важку наступальну техніку окупантів: "До речі, значна кількість особового складу російських терористів пішли слухати пісні Кобзона".

Втрати Росії в Україні

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, з початку війни втрати РФ в Україні досягли психологічної позначки - вже складають приблизно 21 тисячу осіб.

Знищено 829 ворожих танків та 2 118 бойових броньованих машин.

Ліквідовано 1 508 одиниць автомобільної техніки, 172 літаки, 151 вертоліт, 166 безпілотників оперативно-тактичного рівня, вісім кораблів/катерів і 27 одиниць спеціальної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: