В Україні триває війна / фото 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада

Підрозділами ракетних військ Сил оборони України за 11 лютого завдали удари по одному району зосередження особового складу, двом пунктам управління, одному артилерійському засобу і двом складам боєприпасів російських військ, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Тим часом росіяни за добу завдали один ракетний і 79 авіаційних ударів, здійснили 52 обстріли з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові і приватні будинки, а також інша цивільна інфраструктура", - повідомили в Генштабі.

Відео дня

Втрати Росії на 11 лютого - дані ЗСУ

Нагадаємо, станом на 11 лютого втрати Росії в Україні попередньо складають 395 200 осіб. За останню добу українські війська ліквідували 930 російських загарбників на фронті.

Також РФ втратила на полі бою: танків - 6406, бойових броньованих машин ‒ 11956, артилерійських систем – 9475, БПЛА оперативно-тактичного рівня – 7257, автомобільної техніки та автоцистерн.

Вас також можуть зацікавити новини: