Українські пілоти потужно обстріляли росіян / фото t.me/V_Zelenskiy_official

Авіація Сил оборони України за 13 серпня завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння і військової техніки російських військ й чотири - по їхнім зенітно-ракетних комплексах.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби уразили два артилерійські засоби на вогневих позиціях, один зенітно-ракетний комплекс, одну станцію РЕБ, один засіб протиповітряної оборони росіян.

Тим часом росіяни за добу завдали два ракетних удари, 24 авіаційних удари і близько 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ і населених пунктах.

Відео дня

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні на 13 серпня - дані Генштабу ЗСУ

Як писав УНІАН, загальні бойові втрати Росії в Україні з 24 лютого 2022 року попередньо становлять близько 253 тисяч 850 осіб особового складу, з яких 560 було ліквідовано за минулу добу.

Також Росія втратила на полі бою не менше 4 тис. 298 танків, 8 тис. 335 бойових броньованих машин, 5 тис. 072 артилерійські системи, 477 засобів протиповітряної оборони, 4 тис. 204 безпілотника оперативно-тактичного рівня, 7 тис. 543 одиниці автомобільної техніки і автоцистерн та 760 одиниць спецтехніки.

Вас також можуть зацікавити новини: