Втрати РФ зросли: Генштаб розкрив дані про серію ударів ЗСУ по росіянах

Зокрема, підрозділи ракетних військ вразили пункт управління російських військ.

Авіація Сил оборони України за 14 жовтня завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два - по зенітно-ракетних комплексах російських військ.

Також, як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, підрозділи ракетних військ уразили пункт управління та два артилерійські засоби росіян.

Тим часом російські війська завдали два ракетних і 37 авіаційних ударів, здійснили 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій українських військ і населених пунктів.

" Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", - повідомили у Генштабі.

Втрати Росії в Україні - актуальне

Як писав УНІАН, з початку повномасштабного вторгнення втрати Росії в Україні попередньо склали понад 286 тисяч солдатів.

Крім того, РФ втратила не менше 4940 танків, 9337 бойових броньованих машин, 6833 артилерійських систем, 547 засобів протиповітряної оборони, 5265 безпілотників оперативно-тактичного рівня, 9225 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн, 971 одиницю спеціальної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: