Українські пілоти щодня знищують ворога / t.me/V_Zelenskiy_official

Упродовж доби авіація Сил оборони завдала десять ударів по районах зосередження особового складу та техніки російських окупантів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три - по зенітно-ракетних комплексах противника", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як зазначається, підрозділи ракетних військ уразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 13 артилерійських засобів, склад боєприпасів та засіб протиповітряної оборони противника.

Відео дня

Крім того, як поінформували в Генштабі, ворог завдав чотири ракетних та 29 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Також, РФ вчергове атакувала Україну, застосувавши зенітні керовані ракети С-300 по об’єктах цивільної інфраструктури міста Селідове Донецької області та Запоріжжя.

Війна в Україні - ситуація на фронті 15 листопада

Упродовж доби російські окупанти вели безуспішні штурмові дії майже на всіх напрямках ділянки фронту. Так, сьогодні противник вів штурмові дії на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському, Запорізькому напрямках.

Зокрема, на Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії в районах Синьківки, Петропавлівки, Іванівки Харківської області, де наші воїни відбили 7 атак. На Лиманському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Надії Луганської області. На Бахмутському напрямку ворог, за підтримки авіації, вів штурмові дії в районах Кліщіївки та Андріївки Донецької області. 

Вас також можуть зацікавити новини: