Втрати Росії зростають: Генштаб - про нові удари авіації та артилерії ЗСУ

Українська авіація уразила 16 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.

Авіація та артилерія Сил оборони України результативно відпрацювала при ураженні позицій російських окупантів. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

"Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по зенітно-ракетному комплексу противника", - йдеться у зведенні.

Крім того, українські підрозділи ракетних військ уразили 9 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 3 склади боєприпасів та артилерійський засіб противника.

При цьому, російські окупанти загалом завдали 1 ракетний та 61 авіаційний удари, здійснили 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Втрати Росії в Україні - дані ЗСУ

Як повідомляв УНІАН, українські військові за минулу добу, 21 листопада, ліквідували ще 1080 російських окупантів на фронті. Крім того, було знищено багато техніки: танків - 5837; бойових броньованих машин - 10843; артилерійських систем - 8250; БПЛА оперативно-тактичного рівня - 6365, тощо.

Вас також можуть зацікавити новини: