Українські пілоти щодня б'ють по позиціях росіян / фото REUTERS

Авіація Сил оборони України за 25 червня завдала шість ударів по районах зосередження особового складу російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні, українські захисники знищили розвідувальний БПЛА оперативно-тактичного рівня.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки, склад боєприпасів, станцію РЕБ та 3 ворожих артилерійських підрозділи на вогневих позиціях", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тим часом росіяни за добу завдали 25 авіаційних ударів, також здійснив понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Втрати РФ на Таврійському напрямку - деталі

Як писав УНІАН, на Таврійському напрямку фронту в Україні втрати Росії убитими і пораненими за добу склали майже три роти. Знищено 16 одиниць військової техніки росіян: танк, 2 ББМ, 2 БпЛА "Орлан-10", БпЛА "Zala", гаубиця 2А65 "Мста-Б", РСЗВ БМ-27 "Ураган".

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони на цьому напрямку за добу виконали 1093 вогневих завдань.