ЗСУ завдали серію ударів по позиціях росіян: розкрито подробиці

Зокрема, українські захисники знищили станцію РЕБ російських військ.

Авіація Сил оборони України за 25 червня завдала шість ударів по районах зосередження особового складу російських військ.

Також, як повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні, українські захисники знищили розвідувальний БПЛА оперативно-тактичного рівня.

"Підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби уразили пункт управління, 3 райони зосередження особового складу та військової техніки, склад боєприпасів, станцію РЕБ та 3 ворожих артилерійських підрозділи на вогневих позиціях", - йдеться у повідомленні.

Тим часом росіяни за добу завдали 25 авіаційних ударів, також здійснив понад 30 обстрілів з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Ймовірність завдання ракетних і авіаційних ударів по всій території України залишається високою", - попередили у Генштабі.

Втрати РФ на Таврійському напрямку - деталі

Як писав УНІАН, на Таврійському напрямку фронту в Україні втрати Росії убитими і пораненими за добу склали майже три роти. Знищено 16 одиниць військової техніки росіян: танк, 2 ББМ, 2 БпЛА "Орлан-10", БпЛА "Zala", гаубиця 2А65 "Мста-Б", РСЗВ БМ-27 "Ураган".

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони на цьому напрямку за добу виконали 1093 вогневих завдань.