Українська авіація потужно вдарила по окупантах: розкрито втрати ворога

Зокрема, знищено склад боєприпасів противника.

Українські військові продовжують знищувати російських окупантів та ворожу техніку на передовій. Протягом поточної доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по загарбниках.

Про це у весірньому зведенні повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Ззаначається, що 11 ударів було завдано по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Ще два – по зенітно-ракетних комплексах противника.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 12 артилерійських засобів на вогневих позиціях та 1 склад боєприпасів противника", – йдеться у повідомленні.

Втрати Росії в Україні

За минулу добу, 4 вересня, українські військові ліквідували 560 російських окупантів. Загалом від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну знищено біля 265 тис. 680 ворожих військових.

Також ворог зазнав значних втрат у техніці. Напередодні було знищено 9 танків (4489 від початку вторгнення), 7 бойових броньованих машин (8670), 38 артилерійських систем (5649), 1 систему ППО (504), 31 БПЛА оперативно-тактичного рівня (4512), 26 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн (8175) та 4 одиниці спецтехніки (851).

Вас також можуть зацікавити новини: