ЗСУ продовжують нищити окупантів / фото 59 ОМПБр ім. Якова Гандзюка

Збройні сили України вдарили по чотирьох пунктах управління російських окупантів, але це не єдина втрата загарбників за добу.

Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, протягом доби ворог завдав п’ять ракетних та 68 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Унаслідок терористичних атак російських окупантів є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Відео дня

Водночас авіація Сил оборони України протягом доби завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, два - по зенітно-ракетним комплексам противника.

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 11 артилерійських засобів на вогневих позиціях та чотири пункти управління противника", - йдеться у повідомленні.

Втрати російських окупантів в Україні

Як повідомляв УНІАН, вранці сьогодні, 4 вересня, Генштаб повідомив, що за минулу добу було знищено іще 460 російських загарбників. Так, загальні бойові втрати противника з 24 лютого 2022 року по 4 вересня 2023 року серед особового складу окупаційних військ сягнули близько 265 тис. 120.

Вас також можуть зацікавити новини: