Знищено запаси ракет "Віхрь": з'явилися подробиці удару по складу росіян (відео)

На опублікованих кадрах відображений момент "прильоту".

Українські бійці вдарили по військовому складу російських військ на Бахмутському напрямку фронту. Відомо, що на складі зберігалися керовані ракети 9М127 "Віхрь", які окупанти запускають з вертольотів Ка-50 і Ка-52, повідомляє Сили спеціальних операцій ЗСУ.

"У ході ведення аеророзвідки операторами ССО виявлено скупчення техніки та боєприпасів. Після ідентифікації та візуального спостереження цілей, координати оперативно передано побратимам з артилерії. В результаті скоординованих дій, артилерійськими засобами Сил оборони нанесено ураження по визначеним цілям", - йдеться у повідомленні.

Судячи з усього, йдеться про склад росіян поблизу смт Миронівський, про ураження якого повідомлялося 5 вересня.

Втрати Росії в Україні - дані Генштабу ЗСУ

Раніше повідомлялося, що загальні бойові втрати Росії в Україні з початку повномасштабного вторгнення попередньо складають 266 290 чоловік особового складу, з яких 610 українські захисники ліквідували за минулу добу.

Крім того, ЗСУ за добу знищили: 8 російських танків, 12 бойових броньованих машин, 36 артилерійських систем, одну реактивну систему залпового вогню, один засіб протиповітряної оборони, 7 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

Вас також можуть зацікавити новини: