За добу знищено понад тисячу росіян / фото УНІАН

Втрати Росії в Україні за добу, 19 червня, різко зросли й тепер становлять понад 221 тисячу загарбників.

Упродовж минулої доби ліквідовані 1 010 супротивників, і тепер загальні ворожі втрати становлять 221 460 осіб, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

За його даними, також за добу були знищені 5 одиниць ворожої спецтехніки, 32 одиниці автомобільної техніки та автоцистерн, 3 крилаті ракети, 10 дронів оперативно-тактичного рівня.

Крім того, ліквідовані 1 гелікоптер, 2 засоби протиповітряної оборони, 4 реактивні системи залпового вогню, 23 артилерійські системи, 15 бойових броньованих машин і 8 танків.

За добу знищено понад тисячу росіян / інфографіка УНІАН

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про знищення ще одного ворожого "Алігатора".

"Близько 23.00 19 червня 2023 року на Донецькому напрямку підрозділом зенітних ракетних військ Повітряних Сил знищено ударний вертоліт Ка-52!", - сказано в повідомленні.

Ситуація на фронтах в Україні - сьогодні це варто знати

Вранці 20 червня Генштаб ЗСУ повідомив, що важкі бої з росіянами тривають на Авдіївському, Бахмутському, Мар’їнському та Лиманському напрямках. Упродовж минулої доби на сході супротивники намагалися наступати, але не мали успіхів, відбулося 45 бойових зіткнень. За даними Генштабу, вороги обороняються на двох напрямках - Херсонському та Запорізькому.

Варто зазначити, що РФ вже зазнала колосальних втрат на нашій землі. Втрати Росії в Україні на 19 червня становили приблизно 220 тисяч 450 осіб. 

Вас також можуть зацікавити новини: