Українські партизани похвалилися знищенням "вагнерівців" у Росії / фото ua.depositphotos.com

У Ростовській області Росії українські партизани знищили 19 членів російської приватної військової компанії "Вагнера".

"Вагнерівці" у п'ятницю, 17 лютого, були задушені чадним газом у наметі, розташованому в одному з ворожих тренувальних таборів, повідомив у Telegram військовий рух АТЕШ.

"17 лютого ми успішно провели операцію з ліквідації 19 т.зв "добровольців" ПВК "Вагнера" ...Командування терористичної ПВК "Вагнера" нічого іншого не придумали, як викопати траншею і спалити тіла, тому що в армії Росії втрат немає...", - наголошується у повідомленні.

Відео дня

В АТЕШ стверджують, що мають у лавах ПВК "Вагнера" понад тисячу агентів. У русі додали, що в ПВК було дуже легко потрапити. "...передаємо привіт рекрутерам з ПВК "Вагнера"...", - додали у русі.

Втрати РФ в Україні - що потрібно знати

В українській державі вже не один місяць йдуть запеклі бої на території Донбасу. Противник, зокрема, намагається взяти під контроль місто Бахмут, яке стало справжньою фортецею захисників Бахмута.

У боях за місто, зокрема, беруть участь "вагнерівці". Супротивник зазнає величезних втрат. У лютому представник Білого дому з питань нацбезпеки Джон Кірбі повідомив, що у ході війни проти України знищено понад 30 тисяч найманців з "Вагнера".

Вас також можуть зацікавити новини: