Росія не здатна компенсувати те, що втрачає під час війни проти українців, зазначив експерт / колаж з фото УНІАН та скріншоту

Росія під час повномасштабної війни в Україні щодня втрачає більше "металу", аніж здатен виготовити її військово-промисловий комплекс.

Росіяни "насправді в десяток разів більше втрачають щодня, ніж здатні щодня виробити", розповів експерт із національної безпеки Іван Варченко в ефірі каналу "Київ24".

"Звичайно ми розуміємо, що того потенціалу, з яким вона (РФ, - Ред.) починала (вторгнення, - Ред.), точно вони не зможуть досягнути, навіть при тому, що напружать усі зусилля російського військово-промислового комплексу", - заявив аналітик.

Відео дня

За словами експерта, у супротивника немає тої динаміки, яка б дозволила йому "справді рухатися хоча б, компенсуючи те, що знищується на фронті, не говорячи про те, щоб робити більше".

У центрі уваги війна в Україні - сьогодні це варто прочитати

Генштаб Збройних сил України повідомив, що впродовж доби на фронті був 61 бій. За його даними, на низці напрямків наші захисники відбили атаки з боку російських загарбників. Зокрема, "гаряче" було на Новопавлівському, Авдіївському та Лиманському напрямках.

Росія на українській землі вже зазнала дуже серйозних втрат у живій силі та техніці. Нагадаємо, загальні втрати ворога на 29 березня 2024 року серед особового складу становлять приблизно 440 790 супротивників. Крім того, ліквідовано вже 13 264 ворожих бойових броньованих машин, 6 922 танки та 10 991 артилерійська система.

Вас також можуть зацікавити новини: