Снайпер ліквідував спостерігача-координатора росіян / фото facebook.com/pressOKzahid

На Бахмутському напрямку снайпер з групи "Привид Бахмута" окремої президентської бригади ім. гетьмана Богдана Хмельницького з великої відстані ліквідував спостерігача-координатора російських загарбників.

Посіпака ворога знищений з відстані понад 300 метрів, повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України - генерал-полковник Олександр Сирський. "…Працює снайпер групи "Привид (Бахмута - Ред.)"… Знімає 2 номер на GROT з тепловізійним прицілом. Дистанція - 340 метрів. Влучним пострілом знищений спостерігач-координатор", - зазначив він.

Генерал-полковник зазначив, що це прекрасна робота. Сирський також показав відео, на якому зазнято ліквідацію координатора супротивника.

Війна в Україні триває - прочитайте новини, які варто знати сьогодні

На Бахмутському напрямку вже тривалий час йдуть бої. Українські воїни почали відтісняти супротивника, вже звільнено чимало нашої землі. Спікер Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов повідомив, що у Бахмуті наші захисники тиснуть на фланги супротивника.

За словами колишнього командира полку "Азов", майора ЗСУ, заступника командира 3 окремої штурмової бригади Максима Жоріна, вороги "не вивозять" натиску з боку наших бійців. Жорін додав, що у лавах окупантів з'явилося багато відмовників.

Варто зазначити, що РФ вже зазнала величезних втрат на українській землі. Загальні втрати росіян на 30 червня становлять приблизно 228 тис. 340 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: