На Донбасі в лавах ворогів з'явилося багато тих, хто відмовляється воювати, поділився офіцер ЗСУ / фото t.me/CinCAFU

На Бахмутському напрямку російські окупанти "не вивозять" натиску з боку українських воїнів.

Упродовж останніх декількох днів у лавах супротивника з'явилося багато відмовників, розповів колишній командир полку "Азов", майор Збройних сил України, заступник командира 3 окремої штурмової бригади Максим Жорін в ефірі "FreeДом".

"Наш підрозділ, 3 штурмова бригада, та інші підрозділи, які знаходяться на Бахмутському напрямку, продовжують роботу і рух вперед. Абсолютно кожен день під натиском українських сил супротивнику доводиться залишати частину позицій. За останні кілька днів ми бачимо і чуємо те, що у противника в лавах... з'явилася велика кількість відмовників", - сказав воїн.

За його словами, у деяких підрозділах ворога з'являється певний хаос у плані управління. "Все це пов'язано з тим, що вони, як кажуть, не вивозять того натиску, того натиску, з боку наших підрозділів...", - додав майор.

Війна в Україні - новини, які варто знати

Вранці 30 червня речник Генштабу Збройних сил України Андрій Ковальов повідомив, що українські війська тиснуть на фланги російських загарбників у Бахмуті.

Варто зазначити, що на Бахмутському напрямку вже тривалий час йдуть бойові дії, і нашим воїнам вдалося звільнити від ворогів чимало землі. Зокрема, 25 червня стало відомо, що за добу воїни на південному і північному флангах навколо Бахмута пройшли від 600 до 1 кілометра.

Вас також можуть зацікавити новини: