Втрати Росії в Україні різко перетнули нову психологічну позначку (інфографіка)

Знищено за минулу добу, зокрема, один ворожий гелікоптер, 32 артсистеми та чимало танків.

Минулої доби знищено 600 російських окупантів, які прийшли на українську землю, а з початку повномасштабного вторгнення ліквідовано вже близько 230 260 ворогів.

Також за добу знищено багато техніки супротивника, зокрема, 11 бойових броньованих машин, 5 танків, 32 артилерійських системи, 1 гелікоптер, 1 засіб протиповітряної системи та 4 реактивні системи залпового вогню, повідомив Генштаб ЗСУ у понеділок вранці, 3 липня.

Крім того, знищено ще 16 безпілотників оперативно-тактичного рівня, 3 крилаті ракети, 7 одиниць спецтехніки та 18 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Також сьогодні вранці у Генштабі повідомляли, що упродовж минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження живої сили супротивника, а ракетники й артилеристи уразили район зосередження ворожого особового складу, пункт управління, 27 артилерійських засобів на вогневих позиціях та 2 засоби ППО.

Важливі новини України про війну - зараз це варто знати

Як повідомляв УНІАН, у Генеральному штабі ЗСУ зазначили, що в Україні на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках тривають важкі бої з російськими окупантами, протягом доби відбулось 39 бойових зіткнень.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили, що вночі 3 липня російські окупаційні війська здійснили чергову атаку іранськими ударними дронами Shahed-136/131 з південно-східного напрямку. Зафіксовано пуски 17 дронів.

У південних, східних та центральних областях працювала протиповітряна оборона. Силами та засобами Повітряних сил у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 13 ударних безпілотників, а решта - не досягли своїх цілей.

Вас також можуть зацікавити новини: