"З автомата по нас довбав": окупант "спалив" п'яні розваги росіян на фронті (аудіо)

Інколи під дією алкоголю окупанти стають некерованими.

Російські окупанти на фронті пиячать та відкривають "дружній вогонь" по своїх же. Один із них розповів про витівки своїх загарбників.

Як свідчить аудіоперехоплення телефонної розмови окупанта з братом, опубліковане Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, п'яні окупанти втрачають здоровий глузд та відкривають вогонь по своїх же.

"Вчора тут ексцес був у нас. Один нах*ярився, давай по нас довбати з автомата. Гранатами закидати", – поділився окупант.

Як згадує росіянин під час розмови з братом, після стрілянини неадекватний окупант почав повзати.

"Командир переламав його нах*й. Я до стінки притиснувся, щоб не в'*бало. Гранату б закинув, п*зда б нам усім була. Тут взагалі п*зда... Тут у всіх зуби з корінням випадають", – розповів окупант.

"Дружній вогонь" в армії РФ

Нещодавно стало відомо, що у місті-фортеці Бахмут Донецької області російські загарбники інколи обстрілюють позиції своїж же "товаришів". Згодом з'явилося відео, на якому російський танк розстрілює свої ж позиції.

Нерідко стаються "побутові перестрілки" між окупантами. Як повідомляв полковник Олександр Мотузяник, такі перестрілки та "дружній вогонь" між росіянами допомагають нищити армію РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: