Захисники України "приземлили" літаки та гелікоптер ворога: Генштаб розкрив успіхи ЗСУ

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили 3 райони зосередження окупантів та склад логістики.

Російські окупанти вкотре отримали "по зубах" від захисників України. У Генеральному штабі Збройних Сил України вже розповіли про нові удари по ворогу. Зазначається, що наші військові "приземлили" два літаки та один гелікоптер рашистів.

"Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 8 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника а також удар по позиції зенітно-ракетного комплексу", - йдеться у новому зведенні.

Окрім цього, за минулу добу українські військові збили два ворожі літаки Су-25, гелікоптер Ка-52, безпілотний літальний апарат "Орлан-10" та 2 керовані авіаційні ракети Х-59. А підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили 3 райони зосередження окупантів та склад логістики.

Війна в Україні: втрати росіян

За даними CNN, на тлі своїх провалів РФ направила в Україну десятки тисяч нових військовослужбовців. Однак це не допомогло. За оцінкою високопоставленого військового представника США, вони погано навчені. ЗСУ дають окупантам відсіч, рашисти постійно втрачають живу силу. У мережі вже показали величезне кладовище "Вагнера". На кадрах видно понад сотню могил. Деякі ще в процесі облаштування.

Як зазначили в ISW, окупанти брешуть про наступ на Запоріжжя, щоб приховати невдачі під Бахмутом. Навіть пропагандисти вже не хочуть підігравати і брехати про успіхи армії РФ. Крім цього, рашистам стало "тривожно" на Донбасі. За даними Геншаба, окупанти почали евакуацію з Луганська і бояться виходити з тилу.

Вас також можуть зацікавити новини: