Живий Путін чи ні: Піонтковський пояснив суть резонансної заяви Зеленського (відео)

оновлено

Президент РФ зазнав дуже серйозної поразки, вважає експерт.

Президент Володимир Зеленський міг зробити резонансну заяву про лідера росіян Володимира Путіна, оскільки знає ситуацію, що склалася.

Колишнього глави РФ немає, розповів російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю УНІАН. "Живий Путін чи ні - здебільшого тролінг від Зеленського. А я ось писав і зараз вам скажу, що це не тролінг, а знання ситуації, що склалася. Колишнього Путіна вже немає", - заявив експерт.

Співрозмовник додав, що міні-переворот, який здійснили міністр оборони Сергій Шойгу і командувач окупаційними військами Росії в Україні Валерій Герасимов став дуже серйозною поразкою лідера росіян.

"Ось цей міні-переворот Шойгу і Герасимова - дуже серйозна поразка Путіна. Я думаю, що Зеленський саме це мав на увазі. Герасимов був приречений на заклання. Його ображали, вимагали відправити рядовим на фронт, його відсторонили від керівництва по суті і поставили кримінальника і військового злочинця ще щодо Сирії Суровікіна (генерал, екс-командувач окупантами в Україні Сергій Суровікін - Ред.). І Путіна змусили все це змінити", - пояснив політолог.

За його словами, в кримінальному середовищі є просте правило - опущеного пахана вже не вважають паханом.

Війна Путіна проти України - що потрібно знати зараз

19 січня Володимир Зеленський зробив резонансну заяву - сказав, що не впевнений, що Володимир Путін живий. За його словами, він не зовсім розуміє, з ким українці мають справу, і про що говорити з представниками РФ.

Пізніше спікер Путіна Дмитро Пєсков відповів українському лідеру - стверджував, що глава РФ і його країна "є і будуть".

Пізніше Андрій Піонтковський повідомив, що Валерій Герасимов і Сергій Шойгу здійснили військовий міні-переворот. За його словами, Герасимова призначили командувачем окупантами в Україні не для перемоги РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: