Зеленський про Росію: зло не зможе зупинитися на одній країні, якщо матиме сили йти далі

Президент заявив, що за кожної нагоди він повторює партнерам за кордоном про те, що вони повинні робити більше для України, тому що це не тільки для України, а для всіх у Європі.

Президент України Володимир Зеленський застеріг, що Росія не зможе зупинитися на одній країні, якщо матиме сили йти далі.

Як Зеленський заявив у відеозверненні, за кожної нагоди він повторює партнерам за кордоном про те, що вони повинні робити більше для України, тому що це не тільки для України, а для всіх у Європі.

"Зло, яке цілеспрямовано бомбардує мирні міста, зло, яке обстрілює навіть машини швидкої допомоги і підриває лікарні, не зможе зупинитися на одній країні, якщо матиме сили йти далі", - зазначив він.

Президент розповів, що сказав про це на акції на підтримку України, яку організували в Європі.

"Ми зараз маємо найбільшу в історії України підтримку світом наших прагнень і нашої незалежності. Можна взяти опитування громадської думки в будь-якій країні – і побачимо, що Україна – в лідерах тих, кому симпатизують, кого підтримують. А Росія – не просто серед ворогів. А навіть більший ворог, більше зло, ніж Північна Корея", - підкреслив Зеленський.

Він зауважив, що вдячний громадянам інших країн "за цю надзвичайну підтримку, за розуміння нашої боротьби".

"Бо ми поєднані однією мрією – жити вільно на своїй землі. І маємо право на те, що є у кожного у вільному світі. На безпечне небо, так само як і на власну землю", - наголосив президент.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що через напад на Україну керівництво РФ перетворює свою державу на ізольовану від світу зону, де царюватиме бідність і усе визначатиметься тільки насильством.

Вас також можуть зацікавити новини: