Зеленський вирушив на передову / фото ОП

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що направляється в район проведення операції об'єднаних сил на Донбасі.

Відповідне відео він опублікував у своєму акаунті в Instagram

"Катерами прямуємо в район проведення ООС", - написав він.

Також він опублікував історію, де повідомив, що вивчає порядок бойового патрулювання і систему охорони державного кордону.

В Офісі президента повідомили, що під час робочої поїздки на Донеччину Зеленський вийшов у море на борту пошуково-рятувального судна "Капітан Чусов".

Він заслухав інформацію щодо виконання завдань підрозділами Морської охорони в українській частині вод Азовського моря.

фото Офіс президента

Під час переходу акваторією "Капітан Чусов" наблизився до суден, які несуть бойове чергування, – корабля Морської охорони Держприкордонслужби "Донбас" і малого броньованого катера Військово-Морських сил ЗСУ "Лубни". Президент привітав військовослужбовців і подякував їм за службу.

фото Офіс президента

Начальник регіонального управління Морської охорони ДПСУ Олег Костур на згадку вручив йому пам’ятний знак Морської охорони.

Секретар РНБО Олексій Данилов повідомив журналістам, що українців попередять, якщо буде реальна загроза вторгнення Росії.

"Чи можуть бути якісь загострення ситуації? Так, РФ може це зробити. Але це не повномасштабний наступ, якого ми не бачимо", - сказав він. 

Як повідомляв УНІАН, на Донбасі сьогодні неспокійно. Російські окупаційні війська обстріляли з важкого артилерійського озброєння Станицю Луганську. 

Читайте такожПісля двох місяців в лікарні: загинув поранений ще в грудні українських захисникСнаряди влучили в будівлю дитячого садка. За попередньою інформацією, двоє цивільних отримали контузії.

Вас також можуть зацікавити новини: