Кількість жертв у Слов'янську збільшилась: Зеленський не стримав емоцій (фото)

Жорстокість ворога неможливо ігнорувати.

Президент України Володимир Зеленський не стримав емоцій через жахливий удар військ РФ по Слов'янську, який окупанти завдали ввечері 14 квітня.

Жорстокість ворога лідер країни прокоментував у своєму Telegram, пообіцявши державі-терористці справедливе покарання.

"Держава-зло вкотре демонструє свою сутність. Просто серед дня вбиваючи людей. Руйнуючи, знищуючи все живе", - написав він. 

Також стало відомо, що кількість жертв внаслідок обстрілу Слов'янська збільшилася. За даними глава Донецької ОВА Павла Кириленка, станом на 18:00 відомо про 5 загиблих й ще 15 поранених українців. 

Він уточнив, що армія РФ завдала удару по місту близько 16:00. Ймовірно, ворог використав ракети С-300. 

"За попередніми даними, використали ракети С-300. Пошкоджено 5 багатоповерхівок і 5 приватних будинків, крамницю, господарський центр, клуб і 3 автівки", - написав він. 

© фото t.me/pavlokyrylenko_donoda
© фото t.me/pavlokyrylenko_donoda
© фото t.me/pavlokyrylenko_donoda

14 квітня армія РФ вдарила по Слов'янську

Нагадаємо, що ввечері 14 квітня мережею стали поширюватися жахливі кадри удару армії РФ по місту Слов'янськ. Одним з перших про злочин ворога повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Тоді чиновник зазначив, що армія РФ вбила 1 людину та поранила 6 людей. Також глава ОП уточнив, що у місті пролунало щонайменше 7 вибухів у районі ЗОШ №8. У місті фіксують значні руйнування. 

Вас також можуть зацікавити новини: