Зеленський поїхав у Дніпропетровську область / фото ОП

Президент України Володимир Зеленський відвідав Нікопольський район Дніпропетровської області, який постійно зазнає обстрілів російськими окупантами.

Про це йдеться у повідомленні на сайті глави держави. Зазначається, що під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Зеленський відвідав місто Нікополь, яке постійно обстрілюють російські окупанти.

Він ознайомився із ситуацією в Нікопольському районі, наслідками терористичних ударів ворога по Нікополю, Марганцю та інших населених пунктах регіону.

Відео дня

Крім того, Зеленського поінформували про перебіг відновлення пошкоджених об'єктів цивільної інфраструктури та посилення їх захисту від можливих нових атак ворога.

"Президентові доповіли, що майже 5 тисяч будівель у районі зазнали руйнувань, серед них медичні й освітні заклади. Постраждалим громадянам надають необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

Зауважується, що було відзначено дієву взаємодію обласної військової адміністрації з органами місцевого самоврядування та ефективну роботу правоохоронних органів.

Нікопольський район - останні новини

Окупанти систематично обстрілюють територію Дніпропетровської області. Він дій окупантів часто потерпає саме Нікопольський район - там тривога звучить ледь не щодня. Через ворожі обстріли є багато руйнувань, жертв та постраждалих.

Росіяни гатять по ньому з важкої артилерії, "Градів", "Ураганів", атакують дронами. За понад рік обстрілів 14 мешканців загинули, 94 - дістали поранення

Вас також можуть зацікавити новини: