Зустрівся з "Десептиконами": Зеленський відвідав штурмові бригади на східному фронті (фото)

Глава держави розповів про досягнення бійців, зокрема, біля Торецька, Бахмута, Костянтинівки.

Президент Володимир Зеленський відвідав східний фронт та особисто подякувати воїнам за рух уперед.

Про це йдеться у повідомленні президента у Telegram, де він опублікував численні фото зустрічей з військовими.

"Наші воїни на Донбасі потужно бʼються заради України та знищують окупантів. І дають нашій державі саме той результат, який потрібен: наш рух уперед. Дякую за це кожному й кожній, хто зараз у бою, на бойових позиціях і на бойових постах", - зазначив Зеленський.

За його словами, зокрема, йдеться про 5-ту окрему штурмову бригаду, яка захищає надзвичайно відважно Україну.

"Особливо відзначу, зокрема, оборонні бої, які не дали окупантам оточити Торецьк і надалі оточити Бахмут на Південному напрямку... Один із прикладів звитяги 24-го окремого штурмового батальйону "Айдар": відкинули ворога на 6 кілометрів, і під час бою воїни батальйону знищили до двох рот противника. Підрозділи 3-ї окремої штурмової бригади міцно бʼються та, зокрема, цими днями не дали ворогу вийти в напрямку Костянтинівки й відкинули окупантів до 8 кілометрів у глибину їхніх позицій", - написав Зеленський.

Президент відзначив воїнів взводу "Десептикони", які взяли в боях важливі об’єкти та панівні висоти, що дало змогу успішно продовжувати активні дії та просуватися вперед на Бахмутському напрямку.

"92-га окрема штурмова бригада успішно веде наступальні дії, знищуючи ворога, займаючи панівні райони, від яких залежить стійкість оборони противника, і створює умови для успішного просування наших військ та звільнення української землі", - зазначив він.

© фото t.me/V_Zelenskiy_official
© фото t.me/V_Zelenskiy_official
© фото t.me/V_Zelenskiy_official
© фото t.me/V_Zelenskiy_official
© фото t.me/V_Zelenskiy_official
© фото t.me/V_Zelenskiy_official
© фото t.me/V_Zelenskiy_official

Робочі поїздки Зеленського на фронт

Як повідомляв УНІАН, напередодні стало відомо, що Зеленський під час робочої поїздки в Запорізьку область побував у розташуваннях бригад, які ведуть наступальні дії на Мелітопольському напрямку, і заслухав інформацію про нагальні потреби українських військових.

До того, Зеленський під час робочої поїздки до Донецької області відвідав штаби бригад, які ведуть наступальні дії в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Соледар".

Вас також можуть зацікавити новини: