Земля завалена трупами: окупанти показали відео з-під Авдіївки

На кадрах видно, що росіян посилають на м'ясні штурми великою кількістю. Втім, ЗСУ їх ефективно знищують.

Російські окупанти показали масштаби бойових дій на Авдіївському напрямку. Посадки під містом знищені вщент, з дерев навколо залишилися лише стовбури.

Відео з-під Авдіївки зняв один з окупантів. Голос за кадром каже, що росіяни намагаються штурмувати українські позиції з цієї посадки вже восьму добу підряд. 

Навколо лежать трупи загарбників, яких не евакуйовують для поховання. Окупант також показав пусті бліндажі, у яких вже нема кому воювати. 

"За ці дні стільки хлопців полягло", - каже голос за кадром.

В діалозі з іншим окупантом автор відео зазначає, що на позиціях нема не те що їжі, а навіть води.

Бої за Авдіївку - останні новини

Як повідомляв УНІАН, російські війська мають просування у районі Авдіївки та ведуть наступ в районі Старомайорського на Донеччині.

За даними ISW, окупанти штурмують Авдіївку з шести напрямків. Попри складні погодні умови, як російські, так і українські війська продовжують наземні атаки по всій території України, хоча й дещо повільнішими темпами через сніг і погану видимість.

Згідно з геолокованими кадрами, на які посилаються аналітики, окупанти дещо просунулися на північний захід від Красногорівки в 7 км від Авдіївки і в східній частині промислової зони на південно-східній околиці міста.

Вас також можуть зацікавити новини: