Житомирські десантники показали як "смалять" росіян на фронті (відео)

Моральний дух українських захисників надзвичайно високий, адже піхота РФ виявилася слабкою на полі бою.

СтратКом ЗСУ показав, як Житомирські десантники вдало ліквідують росіян на одному з важливих напрямків бойових дій в Україні.

Надихаючий ролик відомство опублікувало на своїй сторінці в Telegram, уточнивши, що "відпрацьовують" по росіянах десантники 95 окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Коментар про оперативну ситуацію на передовій дав один з військовослужбовців підрозділу.

Він уточнив, що його підрозділ знаходиться менш ніж за кілометр від лінії зіткнення. Його головне завдання - вчасно виявити ворожу техніку та позиції.

"Я думав, що буде важче. Тому що ворог нарощував сили на цьому напрямку, але ми справились і моя думка змінилася - я зрозумів, наскільки ми є сильні", - відзначив він.

Інший боєць підрозділу також підтвердив, що піхота РФ виявилася надзвичайно слабкою на полі бою. 

В кадрі видно, як бійці ЗСУ оперативно займають свої позиції в окопах та відкривають по ворогу вогонь - росіянам там явно "несолодко".

ЗСУ знищують військовий потенціал РФ на полі бою

Нагадаємо, що наразі війська РФ отримають настільки величезні втрати у зіткненнях з армією України, що за прогнозом секретаря РНБО Олексія Данілова, ворогу знадобляться десятиліття, щоб відновити свій потенціал.

Наразі українські захисники проходять спеціальну підготовку на полігонах різних країн-партнерів України для того, щоб ще ефективніше нищити окупантів. 

Однак станом на ранок 13 березня у ЗСУ також доволі "пристойний" результат - орієнтовні втрати окупантів на полі бою складають склали близько 159 тисяч 800 осіб. За минулу добу ЗСУ вдалося ліквідувати ще 710 росіян.

Вас також можуть зацікавити новини: