HIMARS працюють, але бійцям ЗСУ хочеться потужнішої зброї / скріншот

Реактивний артилерійський комплекс HIMARS ефективно нищить техніку і живу силу противника по всій лінії фронту. Про це повідомив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний в Telegram. 

Він зазначає, що екіпажі постійно в очікуванні ворожої цілі і за лічені хвилини здійснюють завантаження та виїзд на вогневу позицію. 

"Ми працюємо цілодобово, не залишаємо окупантам жодного шансу. Звичайно, хочеться діставати ще глибші цілі у тилу ворога, аби назавжди вигнати їх із рідної землі", - цитує Залужний військовослужбовців з екіпажу реактивного артилерійського комплексу HIMARS.

Головнокомандувач Збройних сил України продемонстрував відео, де екіпаж на HIMARS виїжджає на бойову позицію і б’є по ворожих цілях.

Знищення ворожої техніки на фронті

Як писав УНІАН, Сили Спеціальних операцій ЗСУ повідомили, що 5 січня на Запорізькому напрямку знищено дві російські самохідні артилерійські установки "Нона-С". Ця артилерія призначена для безпосередньої вогневої підтримки підрозділів повітряно-десантних військ на полі бою, її основна зброя - міномет-гармата калібру 120 мм.

Оператори ССО навели на ворожі цілі вогонь HIMARS ракетно-артилерійського підрозділу Сил оборони. Завдяки чіткому коригуванню вогневими ураженнями знищені обидві САУ.

Вас також можуть зацікавити новини: