ЗСУ "накрили" місце передислокації окупантів в Сватовому – Луганська ОВА

Об'єкт горів протягом декількох годин, і було чутно вибухи.

Українські захисники вдарили по російським окупантам у Сватовому. Вони обстріляли місце передислокації ворога, де виникла пожежа. На місці атаки було чутно вибухи.

Такою інформацією в ефірі національного телемарафону поділився голова Луганської військової обласної адміністрації Сергій Гайдай.

"Вночі щось у них сталося. Але вже в нашому Сватовому. Там у них була база, майже всі війська вже вийшли зі Сватового, там залишилася тільки поліція ОРДЛОвська. Залишилася аграрна база, на якій вони проводили передислокацію. І щось та тій базі знову якась "бавовна" сталася. Ще дві години тому там дуже все ще горіло і підривалося", — повідомив Гайдай.

Нагадаємо, сьогодні, 28 серпня, також стало відомо про удар ЗСУ по базі росіян у Новій Каховці. Рашисти розташувалися на території заводу "Сокіл", але українські захисники зуміли їх дістати.

А в Кадіївці після знищення ворожих десантників у готелі "Донбас" за допомогою РСЗВ HIMARS окупанти знаходяться в паніці. Вони намагаються ховатися і ночувати в місцях, куди не стануть стріляти ВСУ.

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: