У окупованій Новій Каховці знову "хлопнуло" по російській базі / фото з соцмереж

На території тимчасово окупованої Нової Каховки, що на Херсонщині, 28 серпня пролунали вибухи. Меншає російських окупантів та їхньої військової техніки.

Відео та фото події публікують місцеві користувачі соцмереж. За інформацією радника голови Херсонської ОВА Сергія Хланя, ЗСУ вдарили по штабу, який росіяни облаштували на заводі "Сокіл".

"Хоч пропагандисти пишуть, що їхнє "ПВО" було чітко чути – в Новій Каховці рашисти отримали чергову бавовну від ЗСУ – написав Хлань у своєму фейсбуці.

Відео дня

Нова Каховка – найбільш стратегічно важливе місто на півдні

Таку думку висловив військовий експерт Дмитро Снєгирьов. Зокрема, контроль над даним містом дозволив би ЗСУ розвивати наступ не тільки на правому березі Херсонської області, а й вийти на адмінкордони з Автономною республікою Крим. 

Нову Каховку він називає "найбільш привабливою" для проведення контрнаступу Збройних Сил. Необхідні передумови для нього там вже створені, додає експерт: порушено логістику ворога, завдано ударів по мостах.

Нагадаємо, раніше сьогодні "друга армія світу" завдала удару високоточною ракетою Х-59 по півдні України, знищивши громадський туалет.

Вас також можуть зацікавити новини: