ЗСУ вдарили з HIMARS по окупантам у Кадіївці / фото Денис Казанський

Минулої ночі Збройні сили України завдали удару по окупантам у тимчасово захопленій Кадіївці (колишній Стаханов). В результаті прицільної атаки з використанням РСЗВ HIMARS загинули двісті супротивників.

Інформація надійшла від блогера Дениса Казанського, який послався на слова місцевих жителів, і глави Луганської ОВА Сергія Гайдая.

"Вночі в окупованому Стаханові (під контролем "ЛНР") в результаті ударів "Хаймарсів" було знищено розташування російських військових в готелі Донбас. Місцеві жителі повідомляють про чималу кількість загиблих", — написав Казанський.

Відео дня

Гайдай підтвердив удар українських захисників. Він написав, що ЗСУ організували "двісті по двісті" окупантів. Глава ОВА також повідомив, що в готелі "Донбас" базувалися російські десантники.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу на півдні України вдалося знищити вузол зв'язку полку рашистів і черговий склад з боєприпасами. Паралельно ЗСУ ліквідували 20 окупантів.

Готель "Донбас" після удару ЗСУ / фото Денис Казанський

Війна Російської Федерації проти України

  • 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: