ЗСУ показали, на що перетворив "русский мир" звільнене Старомайорське (відео)

Кадри зняли бійці 7-ого батальйону УДА "Арей". Хлопці кажуть, якщо з руйнацією колись затишних осель українців ще можна змиритися, то загублені життя - не повернеш.

Збройні сили України показали, на що "русский мир" перетворив село Старомайорьске (Донецька область), про деокупацію якого стало відомо напередодні.

Кадри зруйнованих будівель та випалених вогнем дерев та землі показали бійці 7-ого батальйону УДА "Арей". Ролик виклав український журналіст Андрій Цаплієнко.

У відео захисники України не стримують бурхливої реакції через чергову фронтову перемогу, але також з жалем констатують, що загублені окупантами людей, вже не повернеш.

"П*зд*ць вьому, отака ху*ня, малята... Те, що знищили, це по**й, а от скільки життів загубили, це не по**й", - кажуть бійці.

За їхніми словами, вони зняли ці кадри для "хотюнчиків" русского мира. Зазначимо, що на відео також помітні "демобілізовані" ЗСУ російські солдати.

ЗСУ звільнили село Старомайорське - головне про подію

Нагадаємо, ввечері 27 липня ЗСУ повідомили, що їм вдалося звільнити на Шахтарському напрямку село Старомайорське. В цей же день ці дані підтвердила заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Зранку 28 липня Генштаб ЗСУ підтвердив, що Старомайорське - підконтрольне українській армії. Також з'явилися кадри, як армія України звільняла цю територію.

За словами військово-політичного оглядача Олександра Коваленко, успіху вдалося досягти частково завдяки тому, що бригади армії РФ була небоєздатною та деморалізованою у Старомайорському. Тому, при належному вогневому тиску ЗСУ, все склалося.

Вас також можуть зацікавити новини: