ЗСУ зможуть знищити Кримський міст у вересні: названо умову

Подібний удар Путін не переживе, прогнозує російський публіцист.

Знищення Кримського мосту та звільнення тимчасово окупованого росіянами Херсона будуть смертельним психологічним ударом по путінському режиму.

Таку думку висловив російський публіцист Андрій Піонтковський в ефірі 24 каналу.

Він нагадав про лист 20-ти провідних військово-політичних аналітиків США, які вимагають більш рішучої військової допомоги Україні.

"Вони вимагають негайно направити Україні і ракети для систем HIMARS з дальністю до 300 кілометрів (ATACMS), і системи NASAMS, і давно обіцяну авіацію, щоб Україна отримала можливість нанести, я вважаю, смертельний психологічний удар по путінському режиму – знищення Кримського моста і звільнення Херсона, – відзначив він. – Це справить шокове враження як на російський "глибинний" народ, так і на бункер, на оточення Путіна. Я думаю, що цю катастрофу Путін не переживе".

На його думку, США повинні передати зброю якомога швидше, щоб Україна встигла завдати цього удару у вересні, до настання неминучої осінньо-зимової "заморозки" на фронті.

"Якщо ні – партія відкладається ще на півроку з усіма стражданнями для народу України, з триваючими обстрілами, блокадою, холодом...", – констатував Піонтковський.

Нагадаємо, днями США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні, який включатиме боєприпаси для HIMARS, ракети HARM, а також ЗРК NASAMS.

Вас також можуть зацікавити новини: