Камишин зазначив, що виробничі можливості України перевищують фінансові / скріншот

Україна розробила технології для виробництва понад мільйона FPV-дронів, а також сотень тисяч безпілотників, які можуть пролетіти тисячі кілометрів. Тепер Київ може завдавати ударів, які раніше були неможливі.

Міністр з питань стратегічних галузей України Олександр Камишин в інтерв'ю східноєвропейському бюро Report заявив, що українські технології змусили російські кораблі Чорноморського флоту в Криму перебазуватися в інші порти або "опинитися на дні".

При цьому він вказав, що виробничі можливості України перевищують фінансові. Крім того, чиновник зазначив, що більше 10 країн ведуть спільне виробництво роботизованих систем.

Відео дня

"Наприклад, завод Baykar з виробництва систем Bayraktar. Генеральний директор компанії Халук Байрактар нещодавно був в Україні, і ми з ним перевірили хід виробництва. Я радий, що завод будується і що є можливість створювати і виробляти Сучасні роботизовані системи в Україні. В даний час ми працюємо з низкою країн і продовжимо випускати подібні системи в різних конфігураціях", - підсумував Камишин.

Вас також можуть зацікавити новини: