Львівський бронетанковий завод передав Міноборони партію танків Т-64

На підприємстві також працюють над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки.

Державне підприємство "Львівський бронетанковий завод", що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", передало для потреб Міністерства оборони України чергову партію відремонтованих та модернізованих танків Т-64.

Про це повідомила прес-служба ДК "Укроборонпром".

За словами директора ДП "Львівський БТЗ" Віктора Андрощука, у ході ремонту фахівці підприємства покращили тактико-технічні характеристики танків: встановили новітні засоби навігації та зв’язку, тепловізійні прилади тощо.

"Основна модернізація танка Т-64 - це насамперед системи зв'язку і управління вогнем. Відтак, танки отримали нові сучасні нічні приціли, новітні цифрові радіостанції, супутникові системи навігації, встановлені комплекти динамічного захисту та ще чимало додатків для більш ефективного виконання бойових завдань", - сказав Андрощук.

Читайте такожЗ початку року військовим поставили вже понад 300 танків і бронетранспортерів

На підприємстві також повідомили, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро ЛБТЗ працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, таких як танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.

"Також підприємство здійснює капітальний ремонт і модернізацію танків Т-72, Т-64 та Т-55 і низки спеціальних інженерних машин, таких, як броньована машина розмінування БМР-2 та інженерна машина розгородження ІМР-2", - йдеться у повідомленні.

Раніше УНІАН повідомляв, що Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод", що входить до складу Державного концерну "Укроборонпром", передало Міністерству оборони України партію з 5 одиниць капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин з покращеними характеристиками БРДМ-2Л1.