Руслан Боширов / REUTERS

Розслідувальна група Conflict Intelligence Team опублікувала фотокопію водійських прав, виданих на ім'я Анатолія Чепіги з фотографією "Руслана Боширова", підозрюваного в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів у Солсбері.

Фото опубліковано на сторінці розслідувачів в Facebook. Права видані в 2009 році і дійсні до 2019 року.

Відзначається, що дане фото вони отримали від анонімного джерела, тому про автентичність документа поки говорити важко.

Відео дня
фото facebook.com/CITeam.org

Як повідомляв УНІАН, раніше розслідувачі Bellingcat і The Insider знайшли ряд доказів того, що підозрюваний в отруєнні Скрипалів "Руслан Боширов" насправді справі є російським розвідником Анатолієм Чепігою. Також вони обіцяли назвати справжнє ім'я другого підозрюваного "Олександра Петрова" 9 жовтня в британському парламенті.

Читайте такожУ Британії вчені порівняли фото Чепіги і Боширова

Нагадаємо, правоохоронні органи Великобританії 5 вересня оприлюднили фото та імена осіб, підозрюваних в отруєнні російського екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в Солсбері - ними виявилися Олександр Петров і Руслан Боширов.

Після цього підозрювані дали інтерв'ю російському пропагандистському виданню Russia Today. Під час розмови вони розповіли, що нібито займаються підприємництвом, а в Солсбері їздили "як туристи, щоб подивитися на визначні пам'ятки і "відірватися".