Місцеві газети повідомляють, що обставини трагедії будуть розслідуватися / фото flickr.com/fdecomite

В Іспанії знайшли тіло дворічного хлопчика, який впав у 100-метровий колодязь.

Про це повідомляє BBC.

Хлопчик по імені Юлен Роселло провалився у вузьку щілину 13 січня під час сімейного пікніка в селі Тоталан, що знаходиться в 20 кілометрах на північ від Малаги. До рятувальної операції залучили понад 100 осіб - пожежних, поліцейських, інженерів та інших фахівців. Вони працювали цілодобово, намагаючись прорити тунель поруч з колодязем. Його тіло виявили в ніч на суботу, 26 січня.

"О 1:25 (за місцевим часом) бригада рятувальників дісталася до місця в свердловині, де імовірно перебував Юлен, і там вони виявили бездиханне тіло малюка", - заявив представник центрального управління Андалусії Альфонсо Родрігес Гомес де Селіс.

Читайте такожПопулярна в соцмережах «альпіністка в бікіні» загинула в черговому поході

Відзначається, що свердловина в діаметрі має всього 25 см і, як припускають, не була ніяк обгороджена. У той же час бізнесмен, який за місяць до цього розпорядився про її спорудження, наполягає на тому, що вона була опечатана. Варто відзначити, що подібні свердловини зазвичай риють у пошуках води або нафти.

Спочатку рятувальники витягли з глибини зразки породи, виявивши волосся, який порівняли з ДНК з пляшки води Юлена. Таким чином вони переконалися в тому, що хлопчик дійсно впав у колодязь.

За допомогою камери рятувальники знайшли в свердловині пакетик з цукерками, який, як вважають, Юлен тримав в руках, коли провалився. Протягом всієї рятувальної операції контакту з хлопчиком встановити так і не вдалося, ніяких сигналів або звуків від нього не надходило.

Місцеві газети повідомляють, що обставини трагедії будуть розслідуватися.

Іспанська El Pais повідомила, що батьки Юлена в 2017 році втратили іншого сина, трирічного Олівера, який раптово помер від серцевої недостатності.