У справі отруєння Скрипалів є ще один підозрюваний-росіянин / REUTERS

У справі отруєння Скрипалів з’явився четвертий підозрюваний, який також є співробітником ГРУ Росії.

Читайте такожБританський епідеміолог: на отруєння в Солсбері влада реагувала жахливо повільно (відео)

Як повідомляє ТСН, такі дані з’явилися в інтернет-виданні The Insider. Наразі відомі імена трьох росіян, що причетні до замаху на колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньку у британському Солсбері.

Відео дня

Нагадаємо, 4 березня 2018 року колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною «Новачок» у британському Солсбері. Уряд Великобританії заявив, що речовина військового походження, якою була отруєна сім'я Скрипалів, була розроблена в Росії.

5 вересня поліція Великої Британії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні Сергія та Юлії Скрипалів. За даними британських правоохоронців, ними є співробітники російської військової розвідки Олександр Петров та Руслан Боширов. Справа Скрипалів призвела до серйозного загострення відносин між Великобританією і РФ.

Ряд європейських країн вислали російських дипломатів у відповідь на отруєння в Солсбері.

14 лютого повідомлялось, що розслідувачі Bellingcat розкрили справжнє ім'я третього підозрюваного в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів, який переховувався під іменем "Сергій Федотов". Цим підозрюваним є Денис В'ячеславович Сергєєв - високопоставлений офіцер ГРУ і випускник Військово-дипломатичної академії Росії.