Дональд Трамп / фото REUTERS

Дружина сина президента США Дональда Трампа – Еріка – має невдовзі народити другу дитину. Таким чином, американський лідер стане дідусем вже вдесяте.

Читайте такожТрампа просять припинити звільнювати людей - ЗМІ

У повідомленні в Twitter Ерік Трамп написав, що разом із своєю дружиною Лорою ради оголосити про те, що скоро членів їхньої родини побільшає.

Відео дня

"Лара та я із радістю оголошуємо, що у нашої родини у серпні станеться поповнення! Люк буде чудовим старшим братом!", - йдеться у його повідомленні.

До твіта він прикріпив зворушливі родинні фото.

У Дональда Трампа наразі п’ятеро дітей та дев’ятеро онуків. Після народження дитини Еріка та Лари Трамп-старший стане дідусем удесяте.

Нагадаємо, нещодавно Трамп потрапив у черговий конфуз через неправдиву інформацію про свою родину. У розмові з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом американський лідер сказав, що його батько "народився в дуже чудовому місці в Німеччині", і взагалі він - німець.

Журналісти з'ясували, що це - брехня. За даними CNN, батько американського президента народився у Штатах. Зображення його свідоцтва про народження вказує адресу Бронкса як місце народження.