Доклад Бориса Немцова могут опубликовать через месяц / facebook.com/yashin.ilya

Російський опозиціонер Ілля Яшин пообіцяв до середини квітня опублікувати доповідь про Україну "Путін. Війна", підготовлений Борисом Нємцовим.

Про це Яшин написав на своїй сторінці у Facebook.

"Незважаючи на обшуки в квартирі та офісі Нємцова, в результаті яких слідчі вилучили його комп'ютери і документи, нам вдалося відновити значну частину матеріалів. Якісь документи залишалися у партійному штабі, куди слідчі не добралися, частина матеріалів зберігалася у помічників Бориса. Загалом, основа доповіді у нас на руках", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ НАТО заявили, що вбивство Нємцова пов'язано з подіями на сході України

Опозиціонер наголосив, що до справи підключилися компетентні експерти, включаючи людей з досвідом роботи в уряді і журналістів, відомих завдяки резонансним розслідуванням.

"Ми намітили кілька поїздок з метою збору додаткових матеріалів для доповіді. Знову ж таки - не буду розкривати всі деталі, але це ті відрядження, які планував Нємцов", - заявив Яшин.

Він висловив сподівання, що робота буде закінчена через місяць і до середини квітня доповідь «Путін. Війна» буде опублікована.

"Ставимо перед собою завдання підготувати таку доповідь, щоб навіть переконаний прихильник Путіна, прочитавши його, зрозумів: на території України гинуть російські солдати, і цю братовбивчу війну необхідно зупинити", - резюмував опозиціонер.