За словами журналістів, автозак кружляє біля лікарні, у нього підсаджують все нових затриманих / скріншот прямої трансляції затриманого журналіста

У московській лікарні № 64, куди госпіталізували російського опозиціонера Олексія Навального, поліція почала затримувати людей.

Про це повідомляє "Дождь".

Читайте такожУ МЗС засуджують насильство проти учасників мирного протесту в Москві

Відео дня

На даний момент поліція затримала щонайменше 20 осіб. Зокрема, під час прямої трансляції затримали кореспондента "Дождя". За його словами автозак кружляє біля лікарні, у нього підсаджують все нових затриманих. Також затриманий кореспондент "Сноба" Микита Павлюк-Павлюченко.

Відео затримання можна подивитися тут.

Вранці 28 липня політик Олексій Навальний був госпіталізований із спецприймальника. Прес-секретар ФБК Кіра Ярмиш заявила, що Навального госпіталізували з діагнозом «гостра алергічна реакція». Лікар Олексія Навального Анастасія Васильєва, яка лікувала його в 2017 році, назвала причиною госпіталізації політика «дії невизначених хімічних речовин».

Нагадаємо, Симоновський суд Москви 24 липня засудив Навального до 30 діб адміністративного арешту на підставі протоколу, складеного за фактом повторного порушення правил проведення мітингу (частина 8 статті 20.2 КоАП) через акції на підтримку незалежних кандидатів у Мосміськдуму, яка пройшла в Москві 27 липня.