REUTERS

Кілька поліцейських отримали поранення в результаті перестрілки, яка почалася в середу в Найстауні - районі на півночі Філадельфії.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на Associated Press і CNN.

Читайте такожТрамп пов'язав масові розстріли в США із хворою психікою стрільців

Відео дня

Стрілянина йде недалеко від кампуса Центру медичних наук Темпльського університету. Адміністрація Вузу відразу ж поширила студентам і професорам повідомлення в Твіттері: "знайдіть притулок, зачиніть двері, не робіть галасу, чекайте повідомлень".

Як повідомили в поліції, поранення отримали шестеро поліцейських, яких одразу ж госпіталізували. Їх стан поки залишається невідомим.

Сержант поліції Ерік Гріп опублікував твіт із підтвердженням, що стрілянину по поліцейським відкрив невідомий злочинець, який продовжує перестрілку з поліцією. Можливо, у нього є спільники.

На відео, опублікованому в соцмережах, видно десятки поліцейських автомобілів, які прибули на місце стрілянини. Одного з поранених поліцейських відвезли на машині швидкої допомоги. На відео також показано двоє інших поліцейських, які ведуть чоловіка і потім садять його в автомобіль.

Капітан міської поліції Секу Кайнбрю в інтерв'ю місцевому телеканалу KYW повідомив, що поліцейські прибули на місце стрілянини за викликом, пов'язаним з операцією по припиненню торгівлі наркотиками.

На місці подій присутні безліч агентів Бюро за оборотом алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин, які надають допомогу поліції. Сюди ж викликані загони спецпризначення на випадок, якщо буде дана команда штурмувати будівлю, в якій, імовірно, засів злочинець.