REUTERS

Армія оборони Ізраїлю відновила бомбардування джихадистів в Секторі Гази, після того, як звідти було запущено дві ракети в південні регіони країни.

Читайте такожІзраїль завдав нових ударів по Газі: ситуація серйозно загострилася

Про це йдеться в повідомленні ЦАХАЛ в Twitter. "В даний час ми завдаємо ударів по терористичних цілях ісламського джихаду в Газі. Це сталося після того, як сьогодні з сектора Гази було в невибіркову порядку випущено ракети по ізраїльських цивільних особах", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Ввечері, 14 листопада, система "Залізний купол" перехопила дві ракети, випущені з Гази, незважаючи на угоду про припинення вогню. Снаряди були спрямовані на південні міста Ізраїлю. Незадовго до цього в Сдероті та прилеглих містах спрацював сигнал ракетної тривоги.

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 12 листопада в Газі ЦАХАЛ точковим ударом ліквідував ватажка північного крила терористичного угруповання "Ісламський джихад" Баха Абу аль-Атта і його дружину. Ще двоє людей отримали поранення. Після ліквідації по ізраїльській території з Сектора Гази були випущені десятки ракет.