Модель вражена і розчарована у зв'язку з подією \ Wikimedia Commons

Злодії викрали ювелірні вироби з будинку Тамари Екклстоун, дочки мільярдера Берні Екклстоуна, колишнього голови "Формули-1".

Читайте такожВ Італії зниклу картину Клімта вартістю $66 мільйонів знайшли у стіні музею

Пограбування сталося в минулу п'ятницю. Загальна вартість вкраденого може становити 50 млн фунтів стерлінгів ($67 млн), передає Бі-бі-сі. Як пише таблоїд Sun, серед вкраденого - весільний подарунок батька, браслет Cartier вартістю 80 тис. фунтів.

Відео дня

За даними поліції Лондона, за підозрою в пограбуванні поки ніхто не затриманий. "Ми підтверджуємо, що в будинок проникли злодії. Охорона будинку знаходиться на зв'язку з поліцією і співпрацює з нею з цього питання. Тамара Екклстоун і її сім'я в порядку, але, природно, вона вражена і розчарована у зв'язку з подією", - сказав прес-секретар моделі.

Поліцію викликали на місце події пізно ввечері. "Нам повідомили, що з будинку вкрадені дорогі ювелірні вироби", - сказав прес-секретар поліції Лондона.

Тамара Екклстоун, яка працює моделлю, за даними журналу Forbes, купила будинок в Кенсінгтоні у 2011 році за 45 млн фунтів. В цьому будинку, розташованому в дорогому центральному районі Лондона, 55 кімнат.

Екклстоун витратила мільйони фунтів стерлінгів на ремонт будинку, в якому зараз є приватний нічний клуб, боулінг-клуб, басейн, салон краси, спа-центр для собак і ліфт для автомобілів.