Трюдо / фото REUTERS

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, у дружини якого підтвердили коронавірусну інфекцію, прокоментував її стан та повідомив, що самоізолювався.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, пише ТСН.

Читайте такожТрюдо самоізолювався вдома через симптоми коронавірусу у дружини

Відео дня

"У мене є кілька додаткових новин, якими я хочу поділитися цього вечора. На жаль, результати тесту COVID-19 Софі є позитивними. Тому вона наразі буде в карантині. Її симптоми залишаються слабкими, і вона піклується про себе і дотримується порад нашого лікаря", - написав Трюдо.

Прем’єр Канади додав, що він почувається добре і не проявляє симптомів вірусу, однак все одно самоізолювався та працюватиме з дому.

"Я відчуваю себе добре і не проявляю жодних симптомів вірусу, але я також буду дотримуватися порад нашого лікаря, і зараз продовжую самоізолюватися. За цей час, як і сьогодні, я продовжуватиму працювати з дому та проводити зустрічі через відео та телеконференцію", - зазначив Трюдо.

Він також закликав усіх канадців дотримуватися порад медичних фахівців.

Нагадаємо, що напередодні у дружини прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо Софі підтвердили коронавірусну інфекцію. Трюдо також здав тест на наявність COVID-19 та чекає на результати.

Як повідомлялося, самопочуття Софі Грегуар-Трюдо погіршилося після її подорожі до Лондона. У неї спостерігалися легкі грипоподібні симптоми, серед яких невисока температура.