Скриншот

Про це заявив начальник головного оперативного управління Генерального штабу Збройних сил РФ генерал-полковник Андрій Картаполов, передає РІА Новости.

За його словами, ескадрилья дальніх бомбардувальників Ту-22М3 завдала ударів по шести об'єктах ІД у провінції Ракка і Дейр-Ез-Зор. Цілями для ураження стали склади боєприпасів і озброєння, скупчення техніки, тренувальні табори бойовиків, а також майстерні з виробництва вибухівки.

Читайте такожУдари по "столиці" ІДІЛ: щонайменше 33 бойовики убито, ватажки тікають до Іраку

Відео дня

Крім того, стратегічні ракетоносці Ту-160 здійснили запуски 12 крилатих ракет повітряного базування по об'єктах ІДІЛ у провінціях Алеппо та Ідліб.

Раніше сьогодні міністерство оборони Росії опублікувало відео, на яких нібито показано удари по позиціях ІДІЛ на території Сирії.

На першому відеозаписі показаний удар авиабомбами ОФАБ-250-270 далекими бомбардувальниками Ту-22М3. На другому відео Росія завдає удару крилатими ракетами стратегічним ракетоносцем Ту-95МС нібито по об'єктах ІДІЛ. На третьому відеоролику показано завдання високоточного удару новітньою крилатою ракетою з борту надзвукового ракетоносця Ту-160.