Ан-26 / Фото УНИАН

Про це УНІАН повідомив перший секретар департаменту консульської служби МЗС України Євген Ігнатовський.

"Посольство України в Індії перевіряє цю інформацію. На жаль, офіційної, перевіреної інформації з цього приводу немає", - сказав він.

Ігнатовський повідомив, що, за попередніми даними, можна зробити припущення, що до складу екіпажу літака могли входити громадяни України.

Відео дня

"В даний час перевіряється інформація про кількість громадян України, а також про те, де вони зараз знаходяться, чи є вони серед загиблих або зниклих", - сказав представник МЗС, додавши, що зараз деталізованої інформації з цього приводу немає.

Як повідомлялося, літак Ан-26 впав у море поблизу міста Кокс-Базар. На борту Ан-26 знаходилися 4 людини. Під час пошуково-рятувальної операції вдалося виявити двох членів екіпажу, один пізніше помер у лікарні, стан другого лікарі оцінюють як критичний.

ТАСС з посиланням на генерального консула Росії повідомив, що на борту Ан-26, який зазнав аварії 9 березня, перебував український екіпаж.

"Транспортний літак Ан-26 належав приватній бангладешської компанії True Aviation, екіпаж з 4 чоловік був українським. За нашими відомостями, росіян на його борту не було", - сказав російський дипломат.

Пізніше було повідомлення з посиланням на поліцію, що один пілот Ан-26 - громадянин РФ, другий - України.