REUTERS

Нерухомість також передавалася дівчині, що позувала для календаря до дня народження Путіна, передає Дождь з посиланням на Reuters.

Зазначається, що Баєвський - партнер Аркадія Ротенберга, близького друга Путіна.

Наявні у відкритому доступі документи показують, що Баєвський передавав або продавав нерухомість трьом з цих жінок. Крім того, Тихонова вказувала адресу квартири, яка належить Баєвському, як власну при реєстрації нової компанії.

Читайте такожGuardian включив дочку Путіна до списку найвпливовіших молодих людей світу

Баєвский почав вести бізнес з братами Ротенбергами в 2011 році, до 2014 він працював керівником на одному з інвестиційних підприємств Аркадія Ротенберга.

За даними Reuters, компанії, співвласником яких був Баєвський, за останні два роки отримали держзамовлення на загальну суму 6 мільярдів рублів.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков попередив про "неприкриту заказуху" під виглядом журналістських розслідувань, які готуються до публікації у західних ЗМІ. "Йдеться особисто про (президента Росії Володимира) Путіна, про спроби дістатися до його родини, друзів дитинства. Про офшорні компанії і про велику кількість бізнесменів, яких Путін і в очі не бачив", — заявив Пєсков.